Користь мінеральної косметики

Новинка в нашому магазині - мінеральна косметика ТМ ChocoLatte!

Чим так хороша мінеральна косметика? Унікальний склад - ось відповідь.

Мінеральна косметика ChocoLatte - справжня, чиста і 100% натуральна, вона не містить - ароматизаторів, тальку, спирту, барвників, нафтопродуктів, яких би то ні було жирів і синтетики.

Відсутність жирів якраз таки допомагає уникнути виникнення проблем зі шкірою - акне, чорні точки, запалення.

Мінеральна косметика не містить вологи. Це означає, що в ній не з'являються і не розмножуються бактерії, і, отже, для її збереження не потрібні консерванти.

Мінеральна косметика складається з гіпоалергенних інгредієнтів. вони не викликають алергії і шкірних подразнень, а більшість компонентів, навпаки, доглядають за шкірою, відновлюють і заспокоюють її.

Мінеральна косметика особливо рекомендована для шкіри, схильної до жирності, а також володіє підвищеною чутливістю і дратівливістю, так як вона не забиває пори, не стягує і не пересушує шкіру.

Мінеральна косметика ідеально приховує дрібні недоліки шкіри. маскує зморшки, запобігаючи блиск шкіри, створює ефект матовості. бархатистости і внутрішнього сяйва, є природним захистом від УФ-променів.

Мінеральна косметика придатна для використання в різних кліматичних поясах та при будь-якій погоді. вона не втрачає своєї ефективності ні в сухому, ні у вологому кліматі.

Мінеральна косметика - економічна. для створення макіяжу зазвичай достатньо двох-трьох помахів кисті.

Мінеральна косметика є високодисперсною легкої мінеральної пудрою з шовковистою текстурою, при нанесенні абсолютно не відчувається на шкірі і дарує їй відчуття чистоти і легкості, свіжості протягом всього дня.

Мінеральна косметика - це секрет макіяжу голлівудських зірок, ідеальна для створення професійного, природного і стійкого макіяжу.

Правильно накладений мінеральний макіяж практично невидимий на шкірі, він зливається з нею. Такий макіяж зовсім непомітний і природний. У цьому принципова відмінність між мінеральною косметикою і класичними засобами.

Основні переваги мінеральної декоративної косметики:

- Шкіра - дихає. Мінеральна косметика не блокує пори, дозволяючи шкірі вільно дихати. Мінеральний макіяж невагомий, не викликає почуття дискомфорту і відчуття маски на обличчі.

- Макіяж - стійкий. Мінеральний макіяж чудово тримається весь день навіть в дощову або жарку погоду, виглядаючи при цьому абсолютно природно.

- Гіпоалергенна. Завдяки відсутності подразників і алергенів, мінеральна косметика нешкідлива і підходить для самої чутливої ​​шкіри.

- заспокоює і доглядає за шкірою. Чистий (без синтетики) мінеральна косметика має антисептичну, бактерицидну, вбирає, кондиціонуючу і захисну дію. Справжня мінеральна косметика відмінно переноситься шкірою та має оздоровлюючий ефект. Не викликає роздратування!

- Сонцезахисні властивості. Вхідні в її склад окис цинку і діоксид титану забезпечують захист рівня SPF 15.

- Мінеральна косметика лягає тонким шаром на шкіру, зливається з нею і робить не помітні її дефекти.

- відноситься до професійної лінії декоративної косметики і рекомендована як для професійного візажу, так і для домашнього застосування.

Для виробництва мінеральної косметики мінерали ретельно очищають, потім подрібнюють в найтоншу пудру і змішують. До складу мінеральної косметики ChocoLatte входять наступні інгредієнти:

Magnesium Myristate (магнієва сіль миристиновой кислоти)

У мінеральній косметиці використовується тому що:

- володіє сильними абсорбуючими властивостями (добре вбирає себум)
- проявляє дезінфікуючі властивості
- використовується для поліпшення адгезії (прилипання до шкіри), ковзання і текстури мінеральної косметики, тіней, основ
- має здатність зв'язувати компоненти разом, що дозволяє їм щільніше прилягати до шкіри і довше залишатися макіяжу в первозданному вигляді, є основою мінеральної косметики
- не впливає на колір продукту
- відповідальний за ковзання продукту і його растушевку і расфокусірованіе.

Titanium Dioxide (Діоксид титану)

Являє собою мікронізований діоксид титану (TiO2). Вихідним матеріалом для отримання служить природний мінерал рутил. Відноситься до фізичних фільтрів (екранів) і діє за принципом відбивача. Забезпечує широкий спектр поглинання УФ променів (тому іноді його називають УФ-блоком). На відміну від хімічних фільтрів навіть в мікронізованому вигляді не проникає в шкіру, не накопичується в організмі, хімічно та біологічно інертний, і, відповідно, не викликає роздратування, алергічних, фотоаллергіческіх і фототоксичних реакцій.

У косметичному виробництві використовується високоочищений і тонкодисперсний діоксид титану.

У мінеральній косметиці використовується тому що:

- зменшує подразнення шкіри
- маскує її недоліки
- утримує в ній вологу
- забезпечує захист від ультрафіолетових променів
- підходить для людей з акне, розацеа, запальними захворюваннями шкіри
- підходить для шкіри після хірургічних втручань і після хімічного пілінгу
- може використовуватися людьми з чутливою і сухою шкірою.

Mica (Слюда) - мінерал, який входить до складу деяких порід вулканічного походження, які утворюються при охолодженні розплавленої лави. Видобувають у вигляді тонких пластів з-під землі. Міка може бути перламутровою, матовою або блискучою.

У мінеральній косметиці використовують очищену від всіх домішок і дрібно подрібнену (так званого косметичного класу) слюду.

У мінеральній косметиці використовується тому що:

- завдяки наявності рівною і гладкою поверхні, хорошого зчеплення з шкірою, слюда надає їй здатність відбивати світло, сяяти
- міка пом'якшує шкіру і робить її шовковистою на дотик
- частинки середнього розміру роблять шкіру атласною, великого - іскриться
- запобігає блиск
- зменшує видимі зморшки і пори. Завдяки слюди мінеральна косметика відбиває світло, і зморшки стають практично непомітні.

У мінеральній косметиці використовуються тому що:

- дають цілу гаму різноманітних відтінків: жовті, червоні, коричневі, чорні відтінки ...
- є гіпоалергенними компонентами
- регулюють вологість шкіри
- забезпечують непомітність макіяжу
- мають бактерицидні властивості.

Silk Powder (Шовкова пудра) - тонкодисперсна пудра шовку, містить 18 видів амінокислот і є ідеальною білкової добавкою для виробництва косметики високої якості.

У мінеральній косметиці використовується тому що:

- підтримує оптимальний рівень зволоженості шкіри, запобігає сухості
- робить шкіру гладкою і пружною, усуває відчуття стягнутості, розгладжує дрібні зморшки
- володіє антибактеріальними властивостями
- забезпечує шовковистість нанесення
- візуально пом'якшує нерівності шкіри
- матує шкіру на тривалий час
- має протизапальні властивості і допомагає загоєнню ран, також ефективна при пошкодженої сонцем шкірі, акне і інших запальних захворюваннях шкіри
- відображає і поглинає ультрафіолетові промені
- дозволяє шкірі дихати і створює непередаване відчуття ніжності.

Rice Powder (Рисова пудра) - виготовляється з нирок молодих пагонів рису, які збираються на рисової плантації, ретельно очищаються, висушуються в особливих умовах і подрібнюються, і тільки тепер цей порошок придатний для використання в косметичній промисловості. Не плутайте з рисовим крохмалем, який деякі фірми видають за рисову пудру.

У мінеральній косметиці використовується тому що:

- є прекрасною альтернативою тальку чи кукурудзяного крохмалю
- надає шкірі фарфорове сяйво
- є захистом від ультрафіолетових променів
- абсорбує (вбирає) надлишки шкірного жиру і прибирає непотрібний жирний блиск шкіри без її висушування
- мінімізує видимі пори і зморшки - Ваша шкіра виглядає більш молодою і доглянутою
- надає антиоксидантні та протизапальні дії
- використовується для догляду за шкірою як пом'якшувальний і влагоудерживающий компонент
- заспокоює почервоніння і дефекти шкіри

У мінеральній косметиці використовується тому що:

- біла глина має абсорбує дію, поглинаючи виділяється шкірою жир і піт
- надає стійкість макіяжу.

SilicaPowder - це кремній, білий, найменшого помелу порошок.

У мінеральній косметиці використовується тому що:

- не забиває пори. Невагоме лягає на шкіру
- вбирає вологу і жири, дозволяючи зберігати матовість шкіри більш тривалий час
- володіє надзвичайно гладкою текстурою. Допомагає легше і «скользяще» наносити косметику. Шкіра стає гладкою і шовковистою на дотик
- кремній називають «фотошопом косметики». Він розсіює світло. Аадаптіруется до будь-якого відтінку шкіри. Згладжує недоліки шкіри і робить непомітними дрібні зморшки. В результаті у Вас - гладка, рівна, шовкова шкіра
- особливо корисна Силіка для різних фотозйомок та святкових заходів, коли потрібно довше зберігати макіяж в первозданному вигляді.

Boron Nitride (Нітрид бору) - це хімічна сполука бору і азоту. Інертний, м'який і шовковистий мінерал. У незалежних лабораторних дослідженнях було виявлено, що він володіє антибактеріальними властивостями і є абсолютно безпечним для використання в косметичній продукції. Покращує маскують властивості і стійкість макіяжу, а також сприяє запобіганню втрати вологи. Він дуже гидрофобен і надзвичайно ніжний, що дозволяє використовувати його навіть для самої чутливої ​​шкіри.

У мінеральній косметиці використовується тому що:

- не вступає в реакцію з шкірою
- створює ефект внутрішнього світіння шкіри
- маскує недоліки, вирівнює рельєф
- легко наноситься
- добре вбирає надлишки себума
- захищає від УФ-променів і запобігає появі зморшок.

Користь мінеральної косметики