Миючий пилосос з аквафільтром thomas twin t1 aquafilter - «порівняння миючого пилососа з
Довго думала щодо того, що ж все-таки мені дійсно потрібно: пароочиститель або миючий пилосос. У підсумку купили пароочиститель karcher. Але впорався він не з усім. Придбали миючий пилосос Tomas aquafilter. Можу сказати, що кожен хороший в своїй справі.
Напрмер, мені дуже подобається як пароочиститель миє вікна. На стеклах і дзеркалах ніяких розлучень, і, головне, дуже швидко. Миючий пилосос, звичайно, для цього не призначений. Далі. Миття ламінату, паркету, кахлю і ленолеум. В цьому плані мені теж сподобався більше пароочиститель, тому що миючий пилосос дуже важкий, громіздкий, і залишає мокрі розлучення, якщо не ставити насадку пилососа під прямим кутом.

Дитина кілька разів ковзалися і падав. А волога від пароочисника випаровується буквально ха хвилину. Але мінус пароочисника в тому, що він не очищає повітря.
Що ж стосується миття килимів, то це, можна сказати основне завдання миючого пилососа, з якої він справляється чудово. Але, знову ж таки повторюся, килим залишиться вологим, а якщо не ставити насадку пилососа правильно, то зовсім мокрим. Але плями видаляє прекрасно. Може не з першого разу, але видаляє. Пароочиститель ж може тільки трохи продезинфікувати килим. Трохи, тому що зазвичай на непрофесійних Пароочищувачі потужність пара всього 3-4 бар. А при неправильному видаленні плям можна спалити ворс і тоді вже ніякої пилосос не допоможе.
Отже, якщо ви, як і я задумалися над тим, що ж все-таки вибрати: миючий пилосос або пароочиститель, дайте собі відповідь на запитання, яку мету ви переслідуєте. Якщо вам потрібен прилад, яким ви хочете мити вікна, заркала, шви між кахляними плитками, дезінфікувати підлогу в будинку, тоді напевно краще зробити вибір на користь пароочисника, а щоб почистити єдиний килим в будинку, варто найняти клінінгову компанію (не часто адже килими миються , якщо в будинку немає дитини). Якщо ж у вас в будинку багато килимів, шерсть від домашніх тварин, то миючий пилосос стане вам хорошим помічником.
А взагалі, і миючий пилосос, і пароочиститель, останнім часом використовуються мною тільки 1 раз в місяць на генеральному прибиранні. Раз в тиждень же я використовую звичайний пилосос, та й підлогу протерти здається швидше ганчіркою, ніж діставати, збирати миючий пилосос, потім ще його відмивати.