Мультівен Т6

Огляд новинки вже був, хотілося б зупинитися на дрібницях з яких і складається враження про новинку. VW не став заново винаходити велосипед і пішов за принципом "від добра добра не шукають". У салоні стоять Транспортер, Каравела і Мультівен, відрізняються один від одного за кількістю хрому спереду, чим крутіше тим більше, але поставили іншу Каравелу з не фарбованими бамперами і зовнішність зливається з транспортером. До нас заїхав мульт в самій кучерявої комплектації, тільки без повного приводу.

Мультівен Т6

Мультівен Т6

Мультівен Т6

задні ліхтарі і інше прочитання ручки відкриття 5 двері і ніші номерного знака, так само інші відбивачі в бампері

Мультівен Т6

підсвічування біла з червоними стрілками, багато полірованих панелей на торпедо

Мультівен Т6

дещо інші сидіння, практично всі з підлокітниками

Мультівен Т6

дзеркало заднього виду без окантовки, як ніби приклеєне зверху

Мультівен Т6

середня частина торпедо

але хоч як крути це все та ж комерція (тобто газель). обробка салону грубий пластик, 5-я двері без електро приводу і з пріславутим ремінцем зі шкір зама який рветься на морозі, механізми управління доп опціями встановлені в вільні місця так що до деяких доводиться тягнуться, бардачок реально тільки для рукавичок (і це в комерції). і це тільки 10% недоліків до машини яка стоїть за 5 мил р

але хоч як крути це все та ж комерція (тобто газель). обробка салону грубий пластик, 5-я двері без електро приводу і з пріславутим ремінцем зі шкір зама який рветься на морозі, механізми управління доп опціями встановлені в вільні місця так що до деяких доводиться тягнуться, бардачок реально тільки для рукавичок (і це в комерції). і це тільки 10% недоліків до машини яка стоїть за 5 мил р

одна модель VW T5-Т6, а яке розмаїття: Transporter, Caravelle, Multivan, California, Business, Rocton, з високим дахом, з довгою базою і т.д. Писати по-російськи важливо грамотно: преславутий, наприклад; перед "який" ставити кому треба; комерція з двома "М" і так далі. мені б хотілося розуміти як можна вирахувати відсоткове співвідношення зовсім не розбираючись в моделях.

фанат Т - співчуваю. пишу як виходить т.к в школі вчився погано (пив, курив, хворів.) і не соромно воще. писав я про те що за такі гроші могли б і постаратися хоч у чомусь небудь. а кожне "красиве" слово-це ще як мінімум 100-ка до тепер не малої ціною.