Гліколь дистеарат, amway доступною мовою
Привіт шановні відвідувачі цього сайту. Останнім часом багато скрупульозно вчитуються до складу миючих засобів. шампунів, косметики та інших продуктах, але не завжди нам зрозумілі а іноді навіть страшні назви компонентів в складі продукту.
Напевно ви зустрічали таку назву компонента Glycol Distearate. який можна зустріти в шампунях.
Для чого його додають, яка роль цього компонента в засобі, і небезпечний?
Гліколь дистеарат (Glycol Distearate) отримують з гліколю.
Гліколь - представляє двоатомний алкоголь, т. Е. Речовина, по хім. властивостями, проміжне між одноатомними гомологами винного, звичайного спирту - і трехатомного алкоголями, який є гліцерином.
Гліколь дистеарат - є синтетичним полімером.
Інша його назва - зволожувач, пом'якшувач, емульгатор, регулятор в'язкості. глушник.
Це синтетичний полімер, що видобувається з гліколю, продукт нафтохімії, і жирних кислот. Роль в засобах, як миючий агент і емульгатор.
У косметиці додають для захисту від сухості, світла, променів.
Ця зволожуюча субстанція є регулятором водного балансу для шкірного покриву, захищає від пересихання, утворюючи захисну плівку на шкірі. після чого шкіра стає еластичною і м'якою.
Протипоказання: індивідуальна непереносимість.
Ну, судячи з опису Glycol Distearate не небезпечний, більш того завдяки цьому компоненту в шампунях або інших косметичних засобах, наша шкіра захищена і зволожена.
Знаючи, що знаходиться в складі якогось косметичного продукту, і знаючи розшифровку цих компонентів, то тоді ми можемо судити про якість кошти. Також не забувайте про індивідуальну непереносимість, адже навіть від горіхового масла може бути алергія.
Полегшити собі роботу В ДОМІ
Сяючий ЩАСЛИВИЙ ВЗГЛЯД