Заміна передніх гальмівних колодок на aveo t300 - докладно, фото, інструкція

Заміна передніх гальмівних колодок на aveo t300 - докладно, фото, інструкція

Зараз на одометрі Aveo 24000 км. Старі колодки були стерті майже в нуль. Буквально з півсантиметра в самій товстому місці.

Я був дещо здивований пластиковому гальмівного циліндра на Авешка. Причому не дуже міцному. Коли я спробував втопити циліндр розсувними пассатижами і вони зірвалися - на циліндрі залишилася подряпина. Хоча зусиль то особливо і не було. Будьте обережні.

Що потрібно для заміни передніх гальмівних колодок на Авео

• Ключ балонник (щоб зняти колеса)
  • Ключ на 10, щоб відкрутити болти з направляючих пальців
  • Нові колодки. У мене були Sangsin SP 1 362 (Hi-Q) по 1 667 рублів в exist.ru. В принципі варіантів колодок багато. на Sangsin відгуки неоднозначні. Потім статтю доповню враженнями.
  • Високотемпературна мастило. Запитайте в автомагазині вам що-небудь прісоветуют. У мене зі старих запасів ще.
  • Бажано ще щітку, щоб почистити пластинки.

Процес заміни передніх гальмівних колодок на Aveo T300

Заміна передніх гальмівних колодок на Chevrolet Aveo T300 не складніше, ніж на будь-який інший авто того ж класу. За часом півгодини-годину. по грошах

втопити гальмівний циліндр дуже легко, за допомогою мантіровкі, у якій кінець трохи загнутий. Тільки сильно тиснути нетреба що бф не зігнутий болт, я притримував рукою.

Добридень!
Зі статті вашої все дуже добре зрозуміло, як діяти.
Є два питання:
1. Знімаємо кришку бочка гальмівної рідини, щоб легше втопити циліндр. Піднімається чи рівень рідини, коли ми утапливаем циліндр. І якщо рівень піднімається, то чи слід відкачувати рідину в цей момент?
2. На НЕ заведеної машині прокачуємо гальма ... А коли ставимо кришку на бачок? Уточніть, цього пункту в вашому описі немає.

1. Рівень піднімається. Відкачувати слід тільки якщо рівень рідини в бачку перевищить верхню ризику. Після прокачування рівень рідини варто перевірити знову.
2. Після утоплення циліндра можна ставити кришку. І ДО прокачування в будь-якому випадку.

Є що сказати по темі статті? Будь ласка - пишіть!