Чим корисний жир страуса ему

Чим корисний жир страуса ему
Аборигени здавна лікувалися цим жиром і вони свято зберігали таємні рецепти його використання.

Як ми знаємо жири складаються з кислот - насичених і ненасичених. Особливо цінні в організмі - це ненасичені кислоти - ті, які здатні вступати в окислювально-відновні реакції, віддавати свої електрони, захищати клітини і якимось чином брати участь в біологічно активних процесах.

Жир страуса Ему містить велику кількість ненасичених жирних кислот. Він містить дуже мало фосфоліпідів і завдяки цьому, він активно проникає в шкіру. Наша шкіра також містить мало фосфоліпідів і все, що містить фосфор - фосфоліпіди затримують їх проникнення. Жир страуса Ему безперешкодно проникає і вбирається в шкіру. Він потрапляє саме в ті місця, де він потрібен. Це можуть бути великі і дрібні суглоби, глибокі шари шкіри, ранові та опікові поверхні.

Виявлено унікальні антибактеріальні властивості жиру Ему. Його інгредієнти здатні пригнічувати ріст мікрофлори, яка особливо активно розмножується в організмі при інфекціях, наприклад при опіковому стані. Саме тому використання жиру Ему як зовнішнього застосування при опіках, має дуже великі перспективи. Цей жир легкий і не забиває верхні пори. Володіє одночасно імуностимулюючу, легковпітивающім, протибактеріальної і знеболюючу дію.

Також жир Ему є прекрасним косметичним засобом, тому що ми завжди в косметології шукаємо той агент, який міг би проносити в шкіру корисні речовини. Шкіра, як відомо, нічого не бере всередину, якщо наприклад, шкіру намазати повидлом, воно не буде його вбирати. Велике завдання стоїть перед косметологами - яким чином ввести всередину цілющі речовини, необхідні для лікування глибоких шарів шкіри.

Жир страуса Ему є прекрасним транспортним агентом, за допомогою якого будь-які цілющі речовини можуть бути транспортовані безпосередньо в шкіру.

Вплив на шкіру жиру страуса ему - багатопрофільної. По-перше, він зволожує і пом'якшує шкіру, що особливо цінно, наприклад, для жінки, яка має сухий тип шкіри. По-друге, він перешкоджає утворенню грубих рубців на шкірі, що важливо при будь-яких косметичних операціях, при якихось вугрових дефектах. По-третє, він пригнічує ріст і розмноження бактерій в фурункулах, вугрової висипки, що особливо важливо для підлітків.

Жир Ему відмінно допомагає при захворюваннях, які порушують цілісність шкіри: екземи, нейродерміт, псоріаз.

Ще одна область застосування жиру страуса Ему - це захворювання суглобів. З'ясовано, що жир ему має прекрасні знеболюючі властивості. Допомагає при артриті, артрозі, освіті і зрощенні шкірних мозолів при переломах, травмах, ударах, синцях, мікротравмах в області великих і дрібних суглобів. Допомагає також при захворюванні судин, так як проникає глибоко в них і надає регенеративну дію на стінки пошкоджених судин.

Жир страуса Ему - цінний, унікальний і ексклюзивний продукт Компанії Кораловий клуб, який може бути використаний у багатьох напрямках: все що пов'язано в косметології з доглядом за здоровою і хворою шкірою, все захворювання суглобів, свіжі рани, зниження ризику виникнення складних післяопераційних станів, таких як келоїдні рубці. При намазування на свіжі рани або на свіжі післяопераційні шви жир страуса Ему значно знижує ризик виникнення келоїдних рубців.