Розшифровка складу мила

Для тих, кому не все одно чим він користується

Для початку я вирішила взяти Мильці, які позиціонуються як мега корисні і приємні. Для цих цілей ідеально підходить розкручена фірма Давши.

Отже, перший об'єкт - DOVE РОЗКІШНИЙ ОКСАМИТ

Ціна: 79 грн Опис:

Розшифровка складу мила

Крем-мило DOVE Розкішний оксамит Creamoil luscious velvet (135 г) Іноді Ваша шкіра потребує щось більше. Багате поєднання густого пом'якшує масла і 1/4 зволожуючого крему дарує розкішні відчуття кожного разу під час вмивання. Відчуйте розкіш чуттєвого оксамиту кожною клітинкою Вашої шкіри. Для досягнення найкращого результату використовуйте разом з лосьйонами і кремами для тіла Dove. Щоденне зволоження - запорука краси Вашої шкіри. DOVEМИЛОСОСТАВ. Sodium Lauroyl Isethionate, Stearic Acid, Sodium Palmitate, Aqua, Lauric Acid, Sodium Isethionate, Sodium Stearate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Sodium Palm Kemelate, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Zinc Oxyde, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Alumina, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 14700, CI 15510, CI 77891.

Тепер більш детально пройдемося по складовим:

Sodium Lauroyl Isethionate - використовується в якості миючого засобу, емульгатора. Дослідження показали що даний продукт може сушити і викликати роздратування шкіри і не має корисних властивостей. Може викликати подразнення очей. Шкідливий при ковтанні. Уникайте багаторазового впливу.

Stearic acid (Стеаринова кислота) - або октадекановая кислота. Біла лусковидна маса. Чи не розчиняється у воді, погано розчиняється в ефірі, бензолі, хлороформі, етанолі. Широко поширена в природних жирах і маслах, одна з основних жирних кислот тканин людини. У вільному вигляді міститься в секреті сальних залоз. Її отримують з природних жирів і масел, в основному, з яловичого жиру. У складі стеарину використовується в емульсійних кремах, як структурообразующего і емульгуючий компонент.

Sodium Palmitate - пальмітат натрію. Пальмітинова кислота міститься і в рослинних, і в тваринних жирах.

Aqua - вода. Lauric Acid - використовується в твердих і рідких милах для забезпечення їх піною. забезпечує світло-коричневий колір. Лауринова кислота є токсичною. Не рекомендується допускати щоб вона контактувала з шкірою або надходила в організм.

Sodium Isethionate - м'який очищаючий засіб, виготовлене з масла кокосового горіха, відмінно очищає волосся і шкіру від забруднення, не стягуючи і не висушуючи їх.

Sodium Stearate - отримують нейтралізацією спиртового розчину стеаринової кислоти розчином гідроксиду натрію або карбонату натрію. Являє собою натрієву сіль стеаринової кислоти або суміш солей стеаринової та синтетичних жирних кислот. Погано розчиняється у холодній воді, не розчиняється в багатьох органічних розчинниках, розчиняється в етанолі і гарячій воді. Аніонне поверхнево-активна речовина (ПАР).

Cocamidopropyl Betaine - збільшує утворення піни в багато разів (хоч і є шкідливим - речовина легко припадає через захисний бар'єр епідермісу і робить шкіру більш сприйнятливою до багатьох хімічних сполук).

Parfum - в косметиці зазвичай використовується суміш запахів, в основному, синтетичного походження. Позначений знаком "Небезпечно".

Sodium Palm Kemelate - джерело провітаміну А, вітаміну Е, коферменту Q10, які є найпотужнішими антиоксидантами. Зволоження, антисептик.

Helianthus Annuus Seed Oil - подсолнеченое масло.

Propylene Glycol - це популярний зволожувач (компонент, що допомагає притягувати вологу з повітря в шкіру), а ще й підсилювач абсорбції, також міститься в багатьох косметичних засобах.

Sodium Chloride - використовується для підвищення в'язкості деяких препаратів. У високих концентраціях може викликати роздратування шкіри і слизових очей.

Zinc Oxyde - основна дія: має абсорбуючі, підсушують, в'яжучими і антисептичними, що стягують шкіру властивостями, маскує дефекти шкіри, в значній мірі оберігає її від сонячних променів, володіє протизапальними і антибактеріальними властивостями.

Citric Acid - відноситься до групи альфа-гідроксильних кислот. Володіє стягивающими властивостями, нормалізує pH-баланс шкіри. Застосовується в якості протисвербіжну, отбеливающего, антисептичний, в'яжучого кошти в косметології і як консервант, розчинник, модифікатор pH, піногасник.

Tetrasodium EDTA - агент, що зв'язує іони важких металів (переважно заліза), допомагаючи, при цьому, уникнути знебарвлення.

Tetrasodium Etidronate - це ізолюючий і хелатообразующіе агент, що широко використовується при виробництві декоративної косметики, мила, шампунів і інших засобів особистої гігієни. Він запобігає зміні кольору, текстури і аромату продуктів, блокуючи іони металів.

Alumina - неорганічний УФ фільтр, що захищає шкіру від Херсон і УФВ ізлученій.Мельчайшіе частинки порошку оксиду алюмінію м'яко і ніжно прибирають омертвілі клітини верхнього шару шкіри (епідермісу), надаючи шкірі ідеальну гладкість.

Butylphenyl Methylpropional - Отдушка - її вводять в косметичні вироби, щоб замаскувати специфічний запах сировини, яке часто пахне не дуже вишукано, надати виробу ненав'язливий, делікатний аромат, підкреслити "натуральність", створити приємні відчуття від вживання виробу. Похідне фенолу, токсин.

Citronellol - алкоголь складу С10Н20О, ізомерний і часто в ефірних маслах супроводжуючий гераниол. Цитронелол - безбарвна в'язка рідина з запахом троянди. Цитронелол отримують з ефірних масел, а також хімічним способом - відновленням цитраля, цитронелаль, гераниола. Цитронелол використовують для складання квіткових і парфумерних композицій, харчових есенцій, як сировину для отримання запашних речовин.

Coumarin - похідні кумарину - знаходяться в травах і шкірці цитрусових. Чистий кумарин знаходиться в конюшині. У нього проста хімічна структура і його часто готують синтетичними методами. Інші назви: Cumarin or Benzopyrone. Добавка, ароматизатор. Позначений знаком "Небезпечно".

Hexyl Cinnamal - бліда жовта рідина. Ароматична добавка. Молекулярна формула C15H20O. Алерген.

Limonene - безбарвна рідина з лимонним запахом, легко окислюється на повітрі. Обговорюються його можливі канцерогенні властивості. Вбиває грибки, цвілі, дріжджі, кліща. Потенційно небезпечний.

Linalool - натуральний ароматичний компонент, який існує в деяких ароматичних маслах, таких, як масло лаванди, бергамоту і коріандру. Дезодоруюча добавка.

CI 14700 - Синтетичний азотний барвник (E 124, Ponceau SX, FDC Red # 4). Червоний барвник. Позначений знаком "Небезпечно".

CI 15510 - барвник, який може подразнювати шкіру. Потенційно небезпечний.

CI 77891 - природний мінерал рутил (діоксид титану). Часто проводиться штучним шляхом. Білий барвник.

Висновок: В результаті отримуємо 28 складових, з них цілих 11 (.) Позначені знаком «Небезпечно» або є потенційно небезпечними речовинами, алергенами - прекрасний засіб для догляду за тілом ... Більше і додати нічого.

Гіпоалергенний МИЛО DOVE

Розшифровка складу мила

Крем-мило DOVE гіпоалергенні для чутливої ​​шкіри Pure sensitive hypoallergenic beauty cream bar (135 g / без ароматизаторів і парабенів). Формула крем-мила DOVE розроблена спеціально для чутливої ​​шкіри, яка вимагає особливого догляду. Гипоаллергенно *.

* Не містить потенційних алергенів аромати, дерматологічні та офтальмологічні протестовано на чутливій шкірі.

СКЛАД МИЛА DOVE. Sodium Lauroyl Isethionate, Stearic Acid, Sodium Palmitate, Aqua, Lauric Acid, Sodium Isethionate, Sodium Stearate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Palm Kernelate, Glycerin, Sodium Chloride, Zinc Oxyde, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Alumina, CI 77891.

Як бачимо, основні складові залишилися, виключені такі інгредієнти: Parfum, Helianthus Annuus Seed Oil, Propylene Glycol, Citric Acid, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 14700, CI 15510.

Мило дійсно намагається претендувати на гіпоалергенність, адже з 16 компонентів 4 (а в попередньому 11 з 28) є небезпечними або потенційно шкідливими, а саме:

Sodium Lauroyl Isethionate - використовується в якості миючого засобу, емульгатора. Дослідження показали що даний продукт може сушити і викликати роздратування шкіри і не має корисних властивостей. Може викликати подразнення очей. Шкідливий при ковтанні. Уникайте багаторазового впливу.

Lauric Acid - використовується в твердих і рідких милах для забезпечення їх піною. забезпечує світло-коричневий колір. Лауринова кислота є токсичною. Не рекомендується допускати щоб вона контактувала з шкірою або надходила в організм.

Sodium Chloride - використовується для підвищення в'язкості деяких препаратів. У високих концентраціях може викликати роздратування шкіри і слизових очей.

Cocamidopropyl Betaine - збільшує утворення піни в багато разів (хоч і є шкідливим - речовина легко припадає через захисний бар'єр епідермісу і робить шкіру більш сприйнятливою до багатьох хімічних сполук).

СКЛАД КРЕМ-МИЛА DOVE

Розшифровка складу мила

Крем-мило DOVE Краса і догляд Beauty cream bar (135 г) Зволоження - основа красивої шкіри. Тепер Ви знаєте, чому крем-мило Давши на 1/4 складається зі зволожуючого крему. DOVE бажає, щоб ваша шкіра була красивою щодня. МИЛО DOVE СКЛАД. Sodium Lauroyl Isethionate, Stearic Acid, Sodium Palmitate, Aqua, Lauric Acid, Sodium Isethionate, Sodium Stearate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Palm Kernelate, Parfum, Glycerin, Sodium Chloride, Zinc Oxyde, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Alumina, Alpha -Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 77891.

Від першого досліджуваного мила відрізняється наявністю в своєму складі таких компонентів: Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol. Але відсутні: Helianthus Annuus Seed Oil, Propylene Glycol, CI 14700, CI 15510.

Розглянемо нові компоненти:

Isomethyl Ionone - ароматизатор, що володіє приємним запахом. Отдушка.

Benzyl Alcohol - бензиловий спирт - безбарвна рідина з приємним запахом. У вільному стані і у вигляді складних ефірів міститься в деяких ефірних маслах, наприклад, жасмину і гіацинта. У косметиці використовується як консервант і антисептик в кремах, лосьйонах, фарбах для волосся, зубних еліксиру, в парфумерії - як розчинник і запашне речовина.

Висновок: З 26 компонентів 9 є небезпечними або потенційно шкідливими.

На закінчення хочу зробити акцент на тому, що кожен сам для себе вирішує що і наскільки корисне наносити на своє тіло. Тому від себе можу сказати тільки одне: "Любіть себе!"