Isopropylpalmitate ізопропілпальмітат ціна, опис, продаж

INCI: Isopropylpalmitate / ізопропілпальмітат / антистатик, сполучний, емолент, розчинник, кондиціонер шкіри, для виробництва парфумів / Для сухої і в'ялої шкіри. Проти зморшок і старості. Відмінний антистатик для волосся.

Назва: ізопропілпальмітат.
Торгова марка: Isopropylpalmitate BASF.
Виробник: Cognis Corporation, Care Chemicals (BASF ex-Cognis)

Функції: антистатик, сполучна, емолент, кондиціонер шкіри, для виробництва парфумів, розчинник, збільшує проніцаемосіть шкіри.

Розчинність: змішується з водою, змішується з мінеральними маслами, і в 4 частинах 90% спирту.

Рекомендації по роботі: Швидко окислюється на повітрі тому застосовувати його треба в комплексі з антиоксидантами, які в свою чергу можуть діяти в якості інгібіторів вільних радикалів.

INCI: ISOPROPYL PALMITATE (ізопропілпальмітат).
CAS: 142-91-6
EINECS / ELINCS: 205-571-1
JCIC: 103133
Хімічне / IUPAC Назва / Опис: CH3 (CH2) 14COOCH (CH3) 2 або мол.C19H38O2, Isopropyl palmitate, Гексадекановая кислота, 1-метилетил ефіру.

Походження: Природний-рослинний компонент. Може бути отриманий з тварин. Складні суміші ізомерів стеаринової кислоти і пальмітинової кислоти.

опис:
Isopropylpalmitate BASF є компонентом швидко пом'якшувальною шкіру і додає шкірі властивість швидко поглинати активні компоненти за рахунок відмінних проникаючих властивостей цієї речовини. Відмінні розгладжують властивості. Прекрасний антистатик в засобах для волосся. Додавання ізопропілпальмітат підсилює здатний проникати рівень.

Це жировий компонент, легке фракціоноване масло з кокоса, легко вбирає в шкіру роблячи її шовковистою та еластичною. Новоутворена плівка пом'якшує, захищає і розгладжує шкіру.
Має потужні зволожуючі, протизапальні та поживні властивості.
При нанесенні на шкіру ізопропілпальмітат сприяючи зникненню безлічі дрібних зморшок забезпечуючи їй надійний захист від агресивних впливів навколишнього середовища. Ізопропілпальмітат володіє нежирної легкої текстурою і тому ідеально підходить для догляду за шкірою будь-якого типу.
Клінічно доведено стовідсоткова ефективність ізопропілпальмітат в процесі догляду за волоссям та шкірою голови.
Входячи до складу доглядають коштів сонцезахисної косметики, ізопропіл пальмітат створює на шкірі стійкий захисний шар. Також ізопропілпальмітат часто використовується в складі косметичних засобів, призначених для делікатного очищення ніжної і особливо чутливої ​​шкіри навколо очей.

Знижує статичну електрику, ідеальний засіб для непокірних, сухих і пошкоджених волосся.
Ізопропілпальмітат також відомий як згущувач косметики в таких засобах як туш для вій, хай-Лайтер, тонери і олівці для очей.

Крім того, встановлено, що ізопропілпальмітат це головний компонент в багатьох інших засобів особистої гігієни, таких як лосьйони, креми для обличчя і укладання.

Застосування і дію:
Швидко окислюється на повітрі тому застосовувати його треба в комплексі з антиоксидантами, які в свою чергу можуть діяти в якості інгібіторів вільних радикалів.

Допомагає зробити волосся шовковистим і керованими.

Використовується для антиперспірантів і дезодорантів, засоби для гоління, догляд за дитиною,
Використовується в косметичних комплексах анти-старіння, по догляду за шкірою анти-акне, комплекси екстрімального зволоження шкіри, в засобах «Захист від сонця» і «Автозагар».

Застосовується при виготовленні губних помад, масла для ванни, пудри і лосьйони для тіла. Діє як пом'якшувальну. Показує низьку в'язкість.

Через їх явних переваг, таких як підвищена проникність, використовується у фармакології для трансдермальною доставки лікарського засобу, здатність ізопропілпальмітат включати як гідрофільні (5-фторурацил, апоморфіну гідрохлорид, діфенгідрамін гідрохлорид, тетракаїну гідрохлорид, і метотрексат) і ліпофільні препарати (естрадіол, финастерид , кетопрофен, мелоксикам. фелодипин, і Triptolide) покращуючи їх проникнення.

Використання в засобах:

Дитяча косметика:
Baby Care: Baby Care Cream
Вaby Care: Baby М'який крем O / W
Захисна Дитяча косметика

Декоративна косметика:
Руки і крем для нігтів
Прозорий гель для губ з сонцезахисним кремом
O / W - емульсія
Крем від зморшок LPT-2
Помада DePassion Berri
Блиск для губ
Блиск губ Pot
Губи Guard - Клосс і догляд
помада Blaze
Помада з гіалуроновою кислотою
М'який Fluid Foundation
крем BLUSH

Догляд за шкірою:
Розпорошується емульсія для вологих серветок (O / W)
Креми для рук і лосьйони: Зволожуючий крем для рук з маслом жожоба, амінокислоти і масло ши
Вершкове масло для ванни
Сухе масло спрей для тіла
вазелін Лосьйон
Очищає молочко O / W
Юна красуня - Інтенсивний зволожуючий крем для рук Ageless
Денний крем для обличчя для жирної шкіри
Нічний крем ХАРЧУВАННЯ і ІНТЕНСИВНЕ УВЛАЖНЕНИЕ
молочко, що очищає

Очищення обличчя:
OIL для зняття макіяжу
Рідина для зняття макіяжу
Освітлення шкіри крем з Emblica ™ (O / W)
Очищає молочко вершки

Догляд за волоссям:
Засоби укладання волосся
Незмивний кондиціонер для волосся Тhe ethnic з розслаблюючими властивостями
Спрей Полірувальник волосся
Лікування волосся крем

Сонцезахисні Sun Care:
масло / вода Sun Care Foam
Розпорошується "після засмаги" Зволожуючий
Захист від сонця, піна (2 фази системи), в природних умовах SPF = 18
Захист від сонця: УФ сонцезахисний крем, м / в в природних умовах SPF = 29, UVA-PF в природних = 11
Водостійкий аерозоль - сонцезахисний крем мус
O / W денний крем з UVA і UVB захистом
Розпорошуються, Зволожуючий ефект

Туалетні приналежності:
Крем для депіляції
Догляд за ногами: Зволожуючий крем для ніг

COVERGIRL - CG Сглажіватель
BB крем Тональний + Зволожуючий + Сонцезахисний крем SPF 15
Перріконе МД - вітамін C ЕФІР SPF 15
Чарівний еліксир - Волосся Реструктуризація концентрат з листя розмарину і авокадо
FIX DAILY для обличчя зволожуючий
Перріконе МД космецевтика - холодна плазма
Проктер Гембл - OLAY Total Effects 7 в 1 Anti Aging - Зволожуючий УФ плюс сенсорний SPF 15
OLAY Total Effects 7 в 1 Anti Aging - Крем для лінії очей від темних кіл
EYE CARE заспокійлива маска 99,6% натуральні інгредієнти
TRANQUIL зволожуючий лосьйон 99,6% натуральні інгредієнти
AVON - Anew Clinical PROFESSIONAL STRECH MARK
STIMULCELL REGENERATE

ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Безбарвна рідина.

РОЗЧИННІСТЬ І СТАБІЛЬНІСТЬ
Змішується з водою, змішується з мінеральними маслами, і в 4 частинах 90% спирту.

Фізичні та хімічні характеристики
температура помутніння <15 ° С,
В'язкість (20 ° C) 7-8 мПа · с,
Число омилення 185-190
Питома вага А +841 С. між 0.850and 0,855.
Кислотне число А 401 С. не більше 1.
Йод значення А +401 С. не більше 1.
Показник заломлення А +831 С. між 1.435and 1,438.
Органічні летючі домішки, І. В. А 467 С. відповідає встановленим вимогам.

Побічні ефекти:
Є кілька побічних ефектів при використанні в особистій гігієні, які містять ізопропілпальмітат. Це поява прищів, чорних крапок при надмірному використанні. Волосся можуть залишитися непокірними при надмірному обогашеніі маслами і вологою.
Крім цих побічних ефектів, не було ніяких відомих серйозних побічних ефектів при використанні продуктів з ізопропиловим пальмітат. Важлива запобіжний захід, хоча, при використанні по догляду за волоссям з ізопропілпальмітат, це ніколи не використовувалося, якщо є відкриті рани або пошкодження шкіри утримайтеся від застосування.
Якщо у вас чутлива шкіра і ви хотіли б використовувати продукти, які містять ізопропілпальмітат, з тим щоб полегшити собі такого суху шкіру і волосся, ви повинні спочатку проконсультуватися з дерматологом для будь-яких можливих побічних реакцій від конкретного типу шкіри.

Зберігання та запобіжні заходи:
Роздратування може виникнути при надмірному застосуванні, варіюється в залежності від тривалості контакту, природи і концентрації речовини.
В контакті з гарячою рідиною може викликати піноутворення і паровий вибух.

Синоніми:
Гексадекановой кислота 1-метилетил ефір, пропан-2-hexadecanoate, Гексадекановой кислоти ізопропіловий ефір, Isopal, Isopalm, Ізопропіловий гексадеканоат, пальмітинової кислоти ізопропіловий ефір, гексадекановая кислота, ізопропіловий ефір.

лікнеп
Легко розповсюджуваний з штучних зволожувачів, ізопропіл пальмітат є з'єднанням ізопропілового спирту і пальмітинової кислоти. Пальмітинова частина формули містить основні жирні кислоти, що складається з вітаміну А і антиоксиданту. Ця формула легко проникає в шкіру, і розроблена спеціально, щоб зробити її більш м'якою і еластичною.
Цей інгредієнт класифікується як пом'якшувальні речовини, яке коригує сухість і пом'якшує шкіру.
У зв'язку з тим, що зволожувач містить спирт, деякі користувачі вважають, що він викликає роздратування шкіри. Збільшення вугрів і білих вугрів також може бути результатом надмірного використання цієї речовини, оскільки у великих кількостях ця речовина може засмітити пори особи і шкіри.
Слід знати, ізопропілпальмітат має високу в'язкість, що означає, що він має велику товщину і пручається розведення. Саме з цієї причини він застосовується в багатьох косметичних продуктах і є суперефективним засобом, тому непотрібно бути «жадібним» і знати міру при використанні цього продукту.
Ще синоніми. ізопропілпальмітат ізопропілпальмітат, 1-метілетіловий ефір гексадекановой ACID, 1-метил-етил HEXADECANOATE; гексадекановой кислоти, 1-метил-етил ефір; гексадекановой кислота, 1-метилетил ефір; IPP; ізопропіловий ефір пальмітинової кислоти; Ізопропіловий N-HEXADECANOATE; пальмітинова кислота. ізопропіловий ефір; Crodamol IPP; DELTYL; DELTYL PRIME.

Аналоги інших виробників:

Crodamol ™ IPP
Liponate ® IPP
Tegosoft ® P
Propal ™ NF
Hostacerin ® SAF
Ritalan C
Stepan ® IPP
Lenosoft 3P
Lexol ® IPP-NF
Lexol ® IPP
Lexol ® 3975
Unimate IPP

Rita IPP NF
Protachem IPP
Emcol-IP
Emerest 2316
Nikkol IPP-EX
Nikkol IPP
Bergabest IPP
Versagel ® MP750
Versagel ® MP1600
Dub IPP
Jeechem IPP NF
Wickenol 111