Alcohol denat, denatured alcohol, ethanol, ethyl alcohol, алкоголь денатурований, етиловий

(ПОГАНО) Alcohol Denat. (Denatured Alcohol, Ethanol, Ethyl alcohol, Алкоголь денатурований, Етиловий спирт, Денатурований спирт)

Alcohol denat, denatured alcohol, ethanol, ethyl alcohol, алкоголь денатурований, етиловий

Синоніми: Alcohol Denat. Denatured Alcohol, Ethanol, Ethyl alcohol, Алкоголь денатурований, Етиловий спирт, Денатурований спирт

Денатурований алкоголь - етиловий спирт, змішаний з іншими інгредієнтами, щоб сформувати субстанцію, що не придатну до вживання.

Косметологічний ефект: Alcohol Denat. - протимікробну і протизапальну речовину, використовується також як протівопенообразующій інгредієнт, розчинник.

У косметичної індустрії і засобах особистої гігієни алкоголь використовується в декоративній косметиці, лосьйонах і тонік, отдушках, засобах для гоління, засоби по догляду за ротовою порожниною, засобах по догляду за шкірою і волоссям.

Denatured Alcohol може бути надзвичайно суша і дратівливим для шкіри, здатний приводити до створення вільних радикалів. Люди з жирною шкірою повинні уникати високої концентрації проблематичних типів алкоголю. За злій долі саме види алкоголю, шкідливого для шкіри, часто містяться в косметичних продуктах для жирної або проблемної, схильної до прищів шкірі. Проблема полягає в тому, що алкоголь стимулює нервові закінчення в шкірі, викликаючи роздратування, яке в свою очепредь веде до ще більш сильної продукції сала в порах шкіри.

У разі якщо інгредієнт Alcohol Denat. (Denatured Alcohol) знаходиться на початку списку косметичних інгредієнтів продукту, це може бути проблематично для всіх типів шкіри. Якщо ж Alcohol Denat. (Denatured Alcohol) вказано в кінці списку інгредієнтів, концентрація речовини в продукті недостатня, щоб створювати будь-які проблеми для шкіри.

У США використання алкоголю регулюється Tobacco Tax and Trade Bureau (TTB) of the Department of Treasury. TTB регулює як алкоголь був денатурований і які типи алкоголю можуть бути використані в тому чи іншому продукті. Для використання в косметиці TTB були схвалені наступні види алкоголю: Specially Denatured (SD) Alcohol 3-A, SD Alcohol 30, SD Alcohol 39, SD Alcohol 39-B, SD Alcohol 39-C, SD Alcohol 40, SD Alcohol 40-B і SD Alcohol 40-C. Denatonium Benzoate, Quassin, Brucine і Brucine Sulfate.

Американська Food and Drug Administration (FDA) включає алкоголь (Alcohol, Ethanol) в список безпечних субстанцій для використання в їжу і дозволяє використовувати в Over-the-Counter (OTC, що продаються без рецепта лікаря) антимікробних лікарських препаратах.